Nadace Nova a Kinobus pomáhaly a darovaly také nezapomenutelný zážitek!

Společně s Dopravním podnikem hlavního města Prahy vzaly na výlet unikátní tramvají rodinu Chladových, které mohli lidé přispívat po celé léto. Chladovým také připravily velké překvapení.

Dopravní podnik hlavního města Prahy vzal Maxíka a jeho rodinu na projížďku Prahou unikátní výletní tramvají T3 Coupé.
T3 Coupé je vyhlídkový tramvajový vůz. Jeho designérkou je česká návrhářka Anna Marešová, která se při tvorbě inspirovala podobou původních vozů od Františka Kardause. Dává tramvaj do nového kontextu, přitom ale zcela respektuje její původní vzhled. Otevřením zadní částí vozu a využitím originálních prvků v kombinaci s moderními technologiemi vznikl „oldtimer“, který ukazuje, že i MHD může poskytnout opravdový luxus.

Nadace Nova si však pro Maxíka připravila i jedno velké překvapení, a tím byla patronka Nadace Nova Kristinka Kloubková, která mu přinesla šek na 60 000 Kč. Tyto peníze pro Maxe vybrali sami diváci letního kina Kinobus a přispěla i Nadace Nova.

„Nadace představuje pomoc dětem, které to nejvíc potřebují a které jsou nejzranitelnější. Kdykoli se s těmi lidmi potkám, mají můj obrovský obdiv,“ říká patronka Nadace Nova Kristina Kloubková.

Jak jsme však již zmínili, největší zásluhu má Kinobus a jeho prostřednictvím sami diváci.

„Diváci mohou přispět libovolným příspěvkem do kasičky, která je na místě vždy během promítání. Jsme rádi, že jsme společně s Nadací Nova mohli pomoci Maxíkovi. Věříme, že tento příspěvek zkvalitní jeho život,“ říká tisková mluvčí Dopravního podniku hl. m. Prahy Aneta Řehková.

Děkujeme, že společně s námi pomáháte dál a přinášíte dětem úsměv.