Handicapovaná Emička dostala díky SkiTour a Nadaci Nova speciální vozík!

93 500 Kč. Přesně touto částkou pomohli společně účastníci seriálu v běhu na lyžích, SkiTour a dárci Nadace Nova malé Emičce, která bojuje od narození s vážnými zdravotními komplikacemi kvůli předčasnému porodu.

Pro usnadnění pohybu nejen ve škole, ale také mezi kamarády a doma s rodinou, může Emička nově využívat speciální vozík. Ten ji předali společně zástupci SkiTour a Kristina Kloubková patronka Nadace Nova.

„Když člověk vidí ten úsměv, který jsme téhle mladé slečně vykouzlili na tváři, stojí to za všechny peníze,“ má jasno Kristina, která už nyní vybírá nový příběh pro novou sezonu SkiTour. „Registrace nám již odstartovaly, takže je čas představit i nový příběh, kterému naši běžci pomohou,“ říká tiskový mluvčí seriálu Richard Valoušek. Nový příběh bude představen v průběhu listopadu. První závod SkiTour se pak uskuteční 3. a 4. ledna v Bedřichově. Více o seriálu najdete ZDE.

Emička už si nyní plně užívá nového vozíku a společně se svou rodinou může vyrazit třeba na další závody seriálu. My celé rodině držíme palce, ať vozík slouží co nejdéle a všichni si užívají ve zdraví konec roku.