V osmé epizodě Tvojí tváře skončila první Kateřina Marie Fialová! Výhru poslala postiženým zvířátkům!

Zvítězila díky velkolepé proměně v Michaela Jacksona. Jak se Kačka vyjádřila ke svému vítězství? A které nadaci pošle výhru?

Kateřina Marie Fialová svoji výhrou podpořila Handipet Rescue, azyl pro handicapované a týrané pejsky a kočičky v nouzi. Nemají kotce, ale zvířátka žijí přímo s ošetřovateli v domku se zahradou. Mají dostatek tepla, mazlení a zábavy. V naší republice je bohužel stále hodně pejsků a kočiček v nouzi, které potřebují naši pomoc. Jsou to třeba pejskové z množíren nebo kočičky nalezené zraněné na ulici. Handipet Rescue je přijme a ve spolupráci s veterináři je léčí a potom jim nachází nové domovy. Jejich kapacita je okolo 50 zvířátek, která se nachází ve dvou hlavních rodinných domech. Spoustě z nich hrozila eutanázie nebo krutá smrt, proto se jich ujali a dali jim druhou šanci. Název Handipet vzniklo spojením handicapovaný a pet jako domácí zvířátka (anglicky).