V šesté epizodě Tvojí tváře zvítězila Debbi! Kterou nadaci se rozhodla podpořit?

V šesté epizodě oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas zvítězila Debbi. Jaká proměna ji čeká příště a pro koho vybojovala krásných 50 000,- Kč.

Cesta za snem je nezisková organizace, která se zabývá pořádáním sportovních a zážitkových akcí nejen pro lidi s handicapem. Tato organizace je unikátní tím, že se snaží propojit svět zdravých a handicapovaných a ukázat, že je možné táhnout za jeden provaz. Při akcích vzali vozíčkáře, amputáře, nevidomé a lidi s dalšími handicapy létat do větrného tunelu, surfovat na umělou vlnu, pořádají letní i zimní kvadriatlon, cyklo maraton jediný svého druhu na světě, školu bezpečné jízdy s ručním řízením a další. Jezdí do škol, aby se už ti nejmladší seznámili s tím, co je to handicap, a že život s ním může být stejně kvalitní jako život bez něj. Točí rozhovory, díky kterým šíří mezi většinovou společnost opravdu silné životní příběhy lidí s handicapem a jejich úspěchy. Stojí si za tím, že to nejvíc, co můžete dát ostatním je Váš čas a zážitky na celý život.

Facebookové stránky Cesty za snem: https://www.facebook.com/Cestazasnem/

instagram: https://www.instagram.com/cestazasnemzs/