Vítězem čtvrté epizody Tvojí tváře je Robert Urban! Jaké jsou jeho pocity?

Robert Urban se rozhodl podporovat Asociaci rodičů dětí s DMO. Asociace sdružuje více než 200 rodin. Neustále rostoucí počet rodin, které tento spolek na sociálních sítích a webových stránkách informuje o moderních metodách účinné rehabilitace a péče o dítě s postižením, je důkazem velkého zájmu rodičů o účinné metody rehabilitace, které zlepšují zdravotní stav dětí a snižují jejich sociální vyloučení.

Tato nezisková organizace má pozitivní zkušenosti s prostředkováváním speciálních neurorehabilitací, s pořádáním víkendových pobytů pro rodiny s postiženými dětmi. Proto navrhují jako druhou aktivitu podporu postižených dětí a jejich pečujících rodin prostřednictvím víkendových pobytů. Na pobytech budou pořádány přednášky zaměřené na rehabilitaci, rozvoj dětí, stravování apod. Pobyty budou pořádány s cílem umožnit dětem s DMO či jinými neurologickými onemocněními užít si zábavu, skamarádit se a radovat se.