První slova Kateřiny Brožové po vítězství: Jak se cítila?

Ve třetí epizodě show Tvoje tvář má známý hlas se podařilo zvítězit Kateřině Brožové, která porotu ohromila svou proměnou v Macy Gray. Jaká byla její úplně první slova po výhře? Které nadaci pošle Kateřina výhru 50 000 korun? To všechno ve videu!

Slunce je unikátní soubor zařízení, která poskytují širokou škálu vzdělávacích (Soukromá mateřská, základní a střední škola Slunce) a sociálních (Centrum služeb Slunce všem) služeb pro děti a dospělé s různými druhy postižení. Nadační fond Slunce pro všechny tato zařízení zastřešuje a pomáhá dofinancovávat.

Od svého vzniku nadační fond podporuje lidi se speciálními potřebami v průběhu celého života od narození (speciálně pedagogické centrum, mateřská škola, základní a střední škola) až do dospělosti (denní stacionář, chráněné bydlení, zaměstnávání, pracovní terapie atd.). Slunce také zajišťuje pečovatelské služby a různé aktivity pro seniory. Právě svou komplexností, propojeností a širokou nabídkou služeb je celé uskupení zcela ojedinělé.

fb.com/slunceinfo (@slunceinfo)

instagram.com/slunceinfo