Vítězem 2. dílu show Tvoje tvář má známý hlas je Marek Lambora a pro koho vybojoval 50.000 Kč?

Vítězem druhé epizody oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas se stal Marek Lambora. Ten porotu uchvátil svou proměnou v Micka Jaggera. Marek výhru poslal Spolku Ichtyóza, který se věnuje pacientům s kožním onemocněním. Marek dále prozradil, jak se těší na svou proměnu v Jasona Derula, která ho čeká ve třetím kole!

Spolek Ichtyoza je nezisková organizace sdružující pacienty s ichtyozou  a jejich rodiny. Účelem je spolku je nejen psychická a materiální podpora pacientů a jejich rodin, ale i osvěta v této nemoci, besedy na školách, a sbírky zdravotního materiálu stejně tak jako ozdravné pobyty pro nejvíce nemocne děti v sirnych lázních, kde se voda bezbolestne odlučuje. Spolek Ichtyoza je organizace jejíž chod zajišťují jen Rodiče pacientů a tudíž nemá žádné náklady jako jsou mzdy pronájmy atp. Naši odměnou je pomoc pro naše děti stejně jako pro ostatní pacienty a vidíme v tom ohromný smysl.