Vítězkou pátého kola show Tvoje tvář má známý hlas Šampioni se stala Hana Holišová

V páté epizodě show Tvoje tvář má známý hlas s podtitulem Šampioni jen o jeden bod před Ivou Pazderkovou zvítězila Hana Holišová jako Aerosmith se slavnou písní Cryin. Komu věnuje svých vybojovaných 25 000,- Kč?

Nadační fond dětské onkologie Krtek

od roku 1999 pomáhá dětem a dospívajícím, kteří se léčí na Klinice dětské onkologie Fakultní nemocnice Brno. Krtek je její neoddělitelnou součástí.
Hlavním dlouhodobým cílem Krtka je pomáhat udržet současný vysoký standard komplexní péče o onkologické pacienty, zmírnit následky léčby a také navýšit možnosti personalizované medicíny pro všechny pacienty s onkologickým onemocněním, kteří to potřebují. Krtek je tu pro pacienty a jejich rodiny během náročné léčby i po ní, kdy pomáhá usnadnit malým a mladým Krtkům návrat zpět do běžného života.

V současnosti významná finanční podpora směřuje do oblasti výzkumu léčby dětských nádorů a personalizované medicíny, která představuje inovativní a méně toxický způsob léčby dětských onkologických onemocnění. Dětskému pacientovi, u kterého selhala standardní léčba, se podává léčba uzpůsobená „na míru“ na základě specializované diagnostiky.