Vítězkou poslední epizody show Tvoje tvář má známý hlas je Jitka Čvančarová!

Vystoupila jako slavná Susan Boyle s písní You Raise Me Up a získala krásných 150 000,- Kč, komu tyto peníze poputují? Ačkoliv Jitka Čvančarová v soutěži bojovala pro organizaci DEBRA ČR ve finále této soutěže se díky tomu, že je také vyslankyní dobré vůle UNICEF, rozhodla peníze rozdělit. Zaslala tak 75 000,- Kč organizaci DEBRA ČR a 75 000,- Kč UNICEF pro který soutěžil Albert Černý, který skončil na krásném druhém místě.

UNICEF (Dětský fond OSN)

UNICEF pracuje ve více než 190 zemích světa, kde dětem pomáhá přežít a podporuje jejich rozvoj, od narození až do dospělosti. UNICEF dětem zajišťuje zdravotní péči, výživu, pitnou vodu a hygienu, základní vzdělání pro všechny chlapce i dívky a ochranu před násilím a zneužíváním. Největší část pomoci směřuje do těch částí světa, kde je situace dětí nejtíživější – do rozvojových zemí a do oblastí zasažených přírodní nebo válečnou katastrofou. Práce UNICEF je financována výhradně z dobrovolných příspěvků, přičemž na programy pomoci jde více než 90 procent ze získaných prostředků.