Neuvěřitelná Erika Stárková jako Diva Plavalaguna ovládla jedenáctou epizodu show Tvoje tvář má známý hlas!

Erika Stárková opět ukázala, že je velká bojovnice a pro spolek Hvězdy dětem vybojovala dalších krásných 50 000,- Kč.

Spolek se věnuje spolupráci s dětskými domovy, pod jejich záštitou je více jak 5 dětských domovů z celé republiky, napříč kraji.

Pomáhají dětem zprostředkovat i financovat jejich zájmovou činnost, mimoškolní aktivity. Každoročně zprostředkovává kontakt dětem s jejich vzory a idoly, ať již s umělci, sportovci, vědci a jinými odborníky. Takový pozitivní vzor je pro děti nesmírně důležitý, děti vidí, že vlastní pílí a schopnostmi se mohou i ony uplatnit ve společnosti, resp. v oboru, který je jim blízký a který si samy vybraly.

Taková krásná setkání se svým vzorem spolek zprostředkovává například při focení každoročního charitativního kalendáře Hvězdy dětem. Jedním z těchto přání bylo také setkání dětí z Dětského domova v Mostě s talentovanou Erikou Stárkovou, k němuž došlo při focení kalendáře pro letošní rok. Ze setkání vznikly nádherné a emotivní fotografie, které se rovněž objevily v kalendáři.