Vítězkou devátého kola Tvojí tváře se stala Andrea Kalousová, která se proměnila v Billie Eilish!

V devátém kole show Tvoje tvář má známý hlas vybojovala 50 000,- Kč Andrea Kalousová. Komu nakonec svojí výhru daruje?

​Atmosféra, Z.s.

Projekt Patron je v ČR již dobře ukotvený a zapojilo se do něj již více než 100 dospívajícím, kterým patron pomáhá zvládnout obtížnou životní etapu spojenou s odchodem z dětského domova. Projekt vznikl v Praze v organizaci Liga otevřených mužů a původně byl určen pouze dospívajícím chlapcům. Dnes už se do projektu mohou zapojit i děvčata. Na Moravu se skrze Atmosféra, z.s. Patron rozšířil teprve nedávno (koncem roku 2016). Realizační tým jej chce více dostat do povědomí dětských domovů, dospívajících, kterým je určen, i veřejnosti. Bohužel se o projektu patron na Moravě ještě mnoho neví a o to složitější je oslovit dospívající, kterým projekt může pomoci. Je náročnější získat si důvěru dětských domovů. Patron je jeden z dalších nástrojů prozatím nezavedený do sociální práce. Nezaměřuje se na přímou práci s mládeží. Vyškolení dobrovolníci z řad veřejnosti fungují jako tzv. patroni pro jednoho každého kluka či holku. Patroni pomáhají hledat bydlení, práci, poskytují oporu a povzbuzení při zvládání překážek na cestě do dospělého života. Dodávají sílu a motivaci, když se nedaří.