Nadace Nova a Wellness hotel Frymburk podporují rodiny s nemocnými dětmi a dopřávají jim zasloužený relax

Nadace Nova a Wellness hotel Frymburk spojily své síly a společně se rozhodly pomáhat rodinám s nemocnými dětmi. Vybrané rodiny odjíždějí do 4* hotelu u lipenského jezera s aquaparkem o rozloze 1 500 m2. Za jednou rodinou se vydala i patronka Nadace Nova Kristina Kloubková.

Wellness Hotel Frymburk je největší wellness hotelový komplex v České republice, který se nachází na břehu vodní nádrže Lipno v jižních Čechách.

Hotel nabízí nespočet příležitostí pro relax, například wellness centrum s různými saunami, solnými komorami a parní saunou. K dispozici je také celá řada masáží, kosmetických procedur a wellness terapií. Za návštěvu stojí také unikátní stálá expozice.

To vše mohla na vlastní kůži zažít i rodina, která zde strávila svůj prodloužený víkendový pobyt, a to díky Nadaci Nova. Uprostřed wellness radovánek je navštívila i Kristina Kloubková.

„Chtěla bych v prvé řadě vyjádřit obrovské díky wellness hotelu za tuto nádhernou spolupráci. Velice si vážím toho, že se najdou lidé, kteří myslí i na ty kteří by si podobný pobyt nejspíš nemohli dovolit. A přitom právě oni jej tak moc potřebují. Jsem velice ráda, že jsem se mohla přijet podívat na jednu z mnoha rodin, která zde momentálně relaxuje. Nadace Nova primárně pomáhá dětem, ale tady myslí i na jejich rodiče,“ uvedla patronka Nadace Nova.

Malý Tomášek se narodil ve 28. týdnu. Během přirozeného porodu došlo ke krvácení do mozku a následkem je dětská mozková obrna 4. stupně, kdy jsou postižené především nohy (dipareza). Tomášek dochází s rodiči na hipoterapii, cvičí Vojtovu metodu, jezdí na fyzioterapii, do lázní. Je chytrý a bystrý, v září nastupuje do první třídy v Jedličkově ústavu.

Jak si rodina užívala pobyt ve wellness hotelu Frymburk a co na to říkala, se můžete dozvědět ve videu.