Nadace Nova se stala partnerem dětského koutku ve FN Motol a potěšila hospitalizované děti

V úterý 23. června pokřtila patronka Nadace Nova Kristinka Kloubková dětský koutek ve FN Motol. Podpořit ji přišlo několik moderátorů TV Nova a herců ze seriálu Ulice, kteří společně navštívili děti na ortopedickém oddělení. Pro zlepšení nálady jim přinesli krásné dárky od společnosti Pompo, která je také partnerem dětského koutku a dodává do něj hračky.

​„Přišli jsme hned ze dvou důvodů: pokřtít dětský koutek a pak jsme samozřejmě přišli za dětmi, které tady leží. Většina ještě čeká na operaci, tak jsme je přišli rozveselit,“ uvedla Kristina Kloubková.

Kromě jiných si moderátoři a herci popovídali například s malou Viky, která se zranila při lyžování, a z nabízených hraček si vybrala velkého plyšového medvěda. Lukášek si zlomil ruku při fotbale, ale balíček hraček Star Wars a velký traktor mu přeci jen vykouzlily úsměv na rtech. I na dalších dětech bylo vidět, že je zpestření v podobě návštěvy známých osobností pobavilo a rozveselilo v čase tráveném v nemocnici. Podpisy od herců si rády vzaly i sestřičky na oddělení.

V následné reportáži apelovala TV Nova, aby byly děti v průběhu prázdnin opatrné a pobytu v nemocnici se pokud možno vyhnuly.