Vyrazte do Slavkovského lesa a pomozte tak malému Honzíkovi!

27.6. se poběží ve Slavkovském lese pro Honzíka, který se narodil jako nedonošenec ve 26. týdnu těhotenství jako první z dvojčat s porodní váhou 890 gramů. Důsledkem krvácení do mozku vznikl hydrocefalus neboli hromadění mozkomíšního moku v mozku a nedostatečné zpětného vstřebávání zpět do krve.  Aby mohl dál žít, byl mu implantován VP-shunt a během prvních tří let života musel podstoupit pěti revizím, které zanechaly následky na fyzickém i mentálním vývoji.

V současné době Honzík navštěvuje 3. třídu speciální školy a má paní asistentku i učitelku, které si velice oblíbil. Učení mu jde a vyniká v recitačních soutěžích.

Jeho vývoj zlepšuje neurorehabilitace, na kterou by rodiče Honzíka rádi využili finanční příspěvek spolu s využitím dalších rehabilitačních pomůcek. My se pokusíme společně s běžci Běhej lesy ve Slavkovském lese vybrat celou částku.

Děkujeme, že pomáháte!

Pokud se chcete zapojit a přispět jakoukoliv finanční částku Honzíkovi na účet:

Číslo účtu: 4228732329/0800

VS: 1162020

Sbírka byla ukončena!

V případě, že Nadace Nova obdrží po 20. září pod daným symbolem další peněžité částky, budou takto získané finance v plném rozsahu využity pro účely dalších projektů Nadace Nova zaměřených na pomoc dětem.