V Lednici se poběží na podporu Tommyho. Podpoř jej i ty společně s námi!

Již tuto sobotu 20.6. se poběží závod v Lednici pro malého Tomíka, který se narodil s vývojovým onemocněním mozku. Díky kterému se od raného dětství potýká s opožděným vývojem ve všech směrech. Následky přinesly kombinované postižení, kdy se nachází ve čtvrtém stupni závislosti, tedy plné odkázání na péči maminky. Tomík je velký bojovník, a přestože sám nechodí, nemluví, ani se nenají, umí dát najevo libost, radost i nevoli. Pohybuje se hopsáním, je veselý a společně s maminkou díky pravidelným rehabilitacím a terapiím dělá velké pokroky. Neurorehabilitace přináší největší pokroky, a tak se díky ní postaví na nohy a letos udělal první krůčky.

Tomík je začleněn v dětském stacionáři, což mu velice pomáhá mu k nácviku soběstačnosti a zvyšuje životní podmínky. Spolu s maminkou navštěvují pravidelně hipoterapii, plavání a také intenzivně cvičí doma. Každoročně jezdí do lázní a navštěvují nejrůznější terapie, z nichž nejefektivnější jsou neurorehabilitace.

Podporující cvičení a rehabilitace bohužel nejsou hrazeny pojišťovnami, a proto se pokusíme vybrat finanční částku na Běhej lesy Lednice, aby Tomík mohl navštěvovat celoročně rehabilitace v centru Jitrocel, které zahrnují rehabilitaci, fyzioterapii, senzorickou stimulaci a psychomotorický trénink s prvky ergoterapie. Tyto terapie by přinesly zlepšení celkového zdravotního stavu, udržení efektu po intenzivní neurorehabilitaci a zlepšení koordinace i celkového držení těla.

Děkujeme, že pomáháte!

Pokud se chcete zapojit a přispět jakoukoliv finanční částku Tommymu na účet:

Číslo účtu: 4228732329/0800

VS: 1062020

Sbírka byla ukončena!

V případě, že Nadace Nova obdrží po 20. září pod daným symbolem další peněžité částky, budou takto získané finance v plném rozsahu využity pro účely dalších projektů Nadace Nova zaměřených na pomoc dětem.