Nadace Nova a Běhej lesy budou opět pomáhat potřebným! Zapoj se i ty!

Stejně jako tomu bylo v minulém roce i letos projekt Běhej lesy a Nadace Nova spojili své síly a chtějí rozzářit úsměv na tváři malým sportovcům, kteří mají nějaké zdravotní omezení. Jejich hlavním cílem je pomoci se zapojit do aktivního života a plnit si nejen sportovní sny.

Nadace Nova i tento rok vytipovala děti, které si zaslouží naši pomoc.

V rámci jednotlivých závodů seriálu Běhej lesy můžete přispět finanční částkou na rodinu ve složité životní situaci, která se stará o handicapované dítě. Váš příspěvek bude v plné výši věnován právě na potřeby vybrané rodiny.

Přispět můžete jak na místě (stánek Nadace Nova, stánek Generali) + VoltaRUN, tak při registraci na jednotlivé závody přes SportID.

Jako první Vás seznámíme s Kubíčkem, kterého budete moci potkat na nejbližším závodě Běhej lesy na Vysočině. Ostatní příběhy spojené s dalšími závody budeme přidávat postupně.

Kubíček je desetiletý nedonošený chlapec, který již od narození trpí mozkovou obrnou, epilepsií a těžkou mentální retardací. Rehabilitační programy mu pomáhají po stránce fyzického i psychického vývoje, a právě intenzivní rehabilitace bude potřebná na podzim, kdy jej čeká náročná ortopedická operace.

Rodiče Kubíčka začali běhat poté, co se dozvěděli o propojení kliniky ATC a Běhej lesy. Běh jim pomáhá na okamžik odběhnout od každodenních starostí a pár závodů již absolvovali i se synem.

Děkujeme, že pomáháte!

Pokud se chcete zapojit a přispět jakoukoliv finanční částku Kubíčkovi na účet:

Číslo účtu: 4228732329/0800

VS: 1052020

Sbírka byla ukončena!

V případě, že Nadace Nova obdrží po 20. září pod daným symbolem další peněžité částky, budou takto získané finance v plném rozsahu využity pro účely dalších projektů Nadace Nova zaměřených na pomoc dětem.