Jaká byla cesta Jána Jackuliaka k vítězství v prvním díle show Tvoje tvář má známý hlas?

Vítězem prvního dílu 6. série populární soutěže Tvoje tvář má známý hlas se stal herec Ján Jackuliak, který se proměnil v americkou soulovou zpěvačku Arethu Franklin. Porotu a diváky okouzlil hitem (You Make Me Feel Like) A Natural Woman. Jaká byla celá jeho cesta k vítězství? a pro koho vyhrál krásných 50.000 Kč?

Koho si Jan Jackuliak vybral a podpořil, na to se již teď můžete podívat ve videu.

Slezská diakonie již téměř 30 let provází potřebné lidi v Moravskoslezském a Jihomoravském kraji na jejich cestě k životu, který chtějí žít a směrem k pozitivním změnám, které chtějí dělat.

Je nestátní nezisková organizace, která na základě křesťanských hodnot poskytuje sociální služby a další navazující aktivity. Téměř 1200 zaměstnanců a stovky dobrovolníků se podílí na podpoře více než 8 700 klientů ročně z řad lidí se zdravotním znevýhodněním (od dětí po dospělé osoby), seniorů, lidí bez domova, rodin s dětmi v obtížných životních situacích, mladých lidí, lidí se závislostí a dalších osob ve složitých životních situacích. Poskytují 109 různých sociálních služeb v terénu, v denních aktivitách i v rámci pobytových služeb a věnujeme se také provázení více než 200 pěstounských rodin. V rámci Slezské diakonie funguje dobrovolnické centrum, vzdělávací aktivity, středisko potravinové a materiální pomoci nebo nabídka bydlení s doprovodným sociálním programem.

Jednou z mnoha služeb je středisko SÁRA ve Frýdku Místku, které poskytuje služby maminkách s dětmi v těžkých životních situacích. Středisko se snaží stabilizovat rodinu v těžké životní situaci a pomoci vrátit se zpět do běžného života.

Naše motto: Přinášíme světlo do života potřebných

Více o nás na www.slezskadiakonie.cz

Facebook: https://www.facebook.com/slezska.diakonie/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCClzLUvAtMhZ5PhCeCLRMgA