/ Vize / Zdraví / NADĚLOVALI RADOST: Mikuláš, čert a andělé překvapili děti v pražské Thomayerově nemocnici v Praze

Moderátoři Snídaně s Novou dnes udělali radost dětem na pediatrickém oddělení pražské Thomayerovy nemocnice. Přišli je potěšit v kostýmech Mikuláše, čerta a anděla.

Petr Mikuláš Říbal, Martin Čert Čermák a sliční andělé Gábina Partyšová a Iveta Kořínková se přesvědčili, že všechny děti byly letos až nezvykle hodné. Čerta, který se od nich nechal dokonce drbat za rohem, se tak bát vůbec nemusely. Mikuláš děti chválil za bezpočet říkanek i písniček a společně s anděly rozdával radost a dárečky hlavně dětským pacientům, ale i jejich rodičům a milému personálu nemocnice. Odměnou všem byly rozsvícené oči a rozesmáté dětské tváře. Moderátoři navštěvují pravidelně na Mikuláše různá oddělení pražských nemocnic. Letos navštívili lůžkovou část pediatrického oddělení, kde bylo toho času asi deset dětí.

Fotoalbum

Publikováno: 6. 12. 2016 Autor: Nadace Nova Sekce: Zdraví, Novinky