/ Vize / Domov a volný čas / Veřejná sbírka pro nevidomé manžele Valerovy: Prozradili, na co vybrané peníze použijí!

Díky pořadu Mise nový domov si mladý novomanželský pár splnil sen o bezpečném a útulném bydlení. To byla největší pomoc, kterou to ale skončit nemusí. Nadace Nova vyhlašuje veřejnou sbírku, zapojila se i firma M&M reality, připojte se také! A co si za vybrané peníze Lukáš s Lenkou pořídí? Přiznali.

Manželé Valerovi bydlí ve vlastním bytě v Kladně. Lukáš odmalička nevidí a jeho manželka Lenka vidí pouze na jedno oko, a to velmi špatně. Mladému páru prodala ne zrovna korektní realitní kancelář nemovitost, která byla v katastrofálním stavu.

Usmálo se na ně štěstí, byli vybráni do projektu Mise nový domov, a díky němu konečně bydlí v pohodlně zrekonstruovaném bytě.

Nadace Nova se rozhodla vyhlásit veřejnou sbírku s variabilním symbolem pro každou rodinu jednotlivě, do které se zapojila i společnost M&M reality, aby tak společně s diváky mohli pomoci manželům Valerovím. Daný variabilní symbol je pro tuto konkrétní rodinu využitelný vždy do odvysílání následujícího dílu pořadu Mise nový domov.

V případě, že Nadace Nova obdrží po tomto termínu pod daným symbolem další peněžité částky, budou takto získané finance v plném rozsahu využity za účelem dalších projektů Nadace Nova zaměřených na pomoc dětem.

Jelikož maji oba problémy se zrakem, za peníze ze sbírky by si pořídili počítač, osobní váhu i teploměr, a to všechno samozřejmě s hlasovým výstupem.

Diváci mají nyní možnost se do sbírky zapojit, a to tím, že přispějí jakoukoliv finanční částkou na transparentní účet:

ČÍSLO ÚČTU: 4228732329/0800
VARIABILNÍ SYMBOL: 0311