/ Vize / Domov a volný čas / Rodina Čermákových ze srdce děkuje divákům televize Nova, Nadaci Nova a M&M reality

V prvním dílu pořadu Mise nový domov vystupovala rodina Čermákových. Dočkala se rekonstrukce bytu a také příjemných chvil s moderátorkou Terezou Pergenerovou.

Příběh rodiny je výjimečný tím, že o dvě děti Anežku a Jarouška se starají a vychovávají je děda Jaroslav a babička Marie. Maminka dětí se i díky pořadu Mise nový domov opět začala o děti zajímat. Více informací o rodině zde

Nadace Nova se rozhodla vyhlásit veřejnou sbírku se specifickým variabilním symbolem, do které se zapojila i firma M&M reality a společně s diváky tak mohly pomoct rodině Čermákových. Obdrženou finanční podporu chtějí prarodiče investovat do svých vnoučat. „Vybrané peníze půjdou dětem na kroužky, protože vnuk hraje fotbal a chodí na hasiče. Vnučka má také hasiče a chce ještě chodit do keramického kroužku," prozradila babička Marie.

Diváci televize Nova již během vysílaní posílali peníze na pomoc dětem. Sbírka byla dnes uzavřena a na finanční konto se specifickým symbolem přišlo 32 134 Kč. Nadace Nova ve spolupráci s firmou M&M reality rodině přispěje dalších 20 000 Kč. Finální částka je 52 134 Kč.

Babička Marie má velkou radost a chce ze srdce poděkovat všem dobrým lidem, kteří zaslali peníze pro děti na kroužky.

Děkujeme všem, kteří pomohli!

Publikováno: 24. 10. 2017 Autor: Nadace Nova Sekce: Podpořili jsme, Domov a volný čas, Novinky