Nadace Nova podpora domova

/ Vize / Domov a volný čas / Nadace Nova podpora domova

Nadace Nova podpora domova

Nadace Nova přináší dětem úsměv. Pošlete příběh dítěte, které potřebuje pomoc. Video v článku.

Televize Nova postupně nasazuje do vysílání tři televizní spoty Nadace Nova. Ukazuje v nich, jak Nadace pomáhá dětem ve třech klíčových oblastech: zdraví, vzdělání a domov. Pomoc přináší patronka Nadace, Kristina Kloubková, ztělesňují ji kreslená písmenka, která ožijí vždy, když vidí smutné dítě. Animovaná písmenka vycházejí z nové grafické podoby Nadace Nova.

„Heslem Nadace Nova je Přinášíme dětem úsměv. Chtěli jsme, aby Kristina přinesla úsměv a pomoc tam, kam ji Nadace bude ve skutečnosti směrovat. Kristině pomáhaly postavičky z nového loga, které by měly být vždy po ruce všem dětem,“ sděluje Anna Suchá, předsedkyně správní rady Nadace Nova.

Cílem spotů je informovat veřejnost o nových cílech Nadace Nova a ukázat, komu bude pomáhat a v jakých oblastech. Spoty zároveň vyzývají diváky televize Nova, aby posílali příběhy dětí, které potřebují pomoc.

„Natáčení jsem si moc užila. Štáb byl skvělý, děti úžasné. Baví mě, když se při natáčení může člověk usmívat na děti. Z finální podoby spotu mám velkou radost, stejně jako z animovaných postaviček, které pomáhají dětem,“ dodává patronka Nadace Nova Kristina Kloubková.

Publikováno: 19. 8. 2016 Autor: Nadace Nova Sekce: Domov a volný čas