Veřejná sbírka pro rodinu Sihelských: Co by tatínek za vybrané peníze pořídil?

/ O nás / Novinky / Veřejná sbírka pro rodinu Sihelských: Co by tatínek za vybrané peníze pořídil?

Veřejná sbírka pro rodinu Sihelských: Co by tatínek za vybrané peníze pořídil?

Ján Sihelský a jeho pět dětí začali díky rekonstrukci bytu nový život. Ze starého a neútulného bydlení se stal moderní a krásný domov pro celou rodinu. Tím to ale nekončí! Nadace Nova vyhlásila veřejnou sbírku, do které se zapojila i firma M&M reality. Tatínek nyní prozradil, na co vybrané peníze použijí.

Ján Sihelský si se svou manželkou prožil krušné chvíle. Před několika lety totiž přišli o syna Andreje, který zemřel po dvou týdnech v nemocnici. Po této nešťastné události se matka dětí změnila. Přestala se o své potomky starat, nechávala je samotné doma, a svého manžela dokonce podváděla. Ján tedy nakonec zůstal se svými dětmi zcelá sám, což pro něj není vůbec lehké, a to hlavně z finančních důvodů. Jeho manželka mu totiž po svém odchodu zanechala dluhy.

Účast v pořadu Mise nový domov pomohla rodině odstartovat nový život. Nadace Nova se navíc rozhodla vyhlásit veřejnou sbírku s variabilním symbolem pro každou rodinu jednotlivě, do které se zapojila i společnost M&M reality, aby tak společně s diváky mohli pomoci i rodině Sihelských.

Daný variabilní symbol je pro tuto konkrétní rodinu využitelný vždy do odvysílání následujícího dílu pořadu Mise nový domov. V případě, že Nadace Nova obdrží po tomto termínu pod daným symbolem další peněžité částky, budou takto získané finance v plném rozsahu využity za účelem dalších projektů Nadace Nova zaměřených na pomoc dětem.

Obdrženou částku chce Ján Sihelský použít hlavně na nákup nových věcí pro děti. Konkrétně tedy na boty, pantofle, oblečení a pomůcky do školy. Sám prý nic nepotřebuje, ale svým potomkům chce dopřát lepší život. Více ve videu!

Diváci mají nyní možnost se do sbírky zapojit, a to tím, že přispějí jakoukoliv finanční částkou na transparentní účet:

ČÍSLO ÚČTU: 4228732329/0800
VARIABILNÍ SYMBOL: 0312