/ O nás / Novinky / Veřejná sbírka pro Ivanu Kučerovou a její dceru Viki: Na co vybrané peníze použijí?

Ivaně Kučerové a její dceři Viki splnil tým Mise nový domov sny o krásném a bezbariérovém domově a hlavně zařídil malé Viki léčbu na specializovaném pracovišti v Klimkovicích, kde ji postavili opět na nohy. Tím ale pomoc nekončí!

Ivana Kučerová vychovává svou dceru Viki Petrovou, která byla po autonehodě ve velmi vážném stavu a ještě dnes má kvůli zranění značné problémy. Trpí totiž špatnou funkcí celé levé strany těla a kromě toho má i lehkou mentální retardaci, tudíž se o ni musí maminka starat 24 hodin denně.

Tým Mise nový domov se proto snažil zrekonstruovat byt tak, aby se v něm mohla Viki pohybovat co nejlépe. Zařídil jí také léčbu na specializovaném pracovišti v Klimkovicích, díky které se stal zázrak a Viki se postavila opět na své nohy!

Nadace Nova se navíc rozhodla vyhlásit veřejnou sbírku s variabilním symbolem, do které se zapojila i společnost M&M reality, aby tak společně s diváky mohli pomoci této rodině i po skončení pořadu.

Daný variabilní symbol je pro tuto konkrétní rodinu využitelný vždy do odvysílání následujícího dílu pořadu Mise nový domov. V případě, že Nadace Nova obdrží po tomto termínu pod daným symbolem další peněžité částky, budou takto získané finance v plném rozsahu využity za účelem dalších projektů Nadace Nova zaměřených na pomoc dětem.

Obdrženou částku chce Ivana Kučerová využít na rehabilitaci své dcery, protože už mají zarezervovaný termín v Klimkovicích.

Video zde

Diváci mají nyní možnost se do sbírky zapojit, a to tím, že přispějí jakoukoliv finanční částkou na transparentní účet:

ČÍSLO ÚČTU: 4228732329/0800
VARIABILNÍ SYMBOL: 0314