Tereza Pergnerová předala šek Nadace Nova rodině Zdeňka Sporera

/ O nás / Novinky / Tereza Pergnerová předala šek Nadace Nova rodině Zdeňka Sporera

Tereza Pergnerová předala šek Nadace Nova rodině Zdeňka Sporera

Určitě si pamatujete příběh pana Sporera. Dědy, který vychovával své dva malé vnuky v nevyhovujícím bytě v Mostě. Štáb pořadu Akce nový domov mu společně s Terezou Pergnerovou změnil život. Jak se panu Sporerovi a jeho vnoučkům od vysílání pořadu teď daří? Video reporáž v článku.

Příběh pana Sporera chytil za srdce i diváky televize Nova. Do Nadace Nova začaly chodit desítky dopisů a dotazů jak mohou panu Sporerovi přispět. Nakonec se podařilo něco neuvěřitelného. Vybrala se finanční částka, ke které přispěla finančně i Nadace Nova. A tak jsme se vydali panu Sporerovi peníze předat.  Více již v reportáži.

Nový pořad Mise nový domov pomáhá rodinám, které trápí problémy s bydlením. Všichni, kteří se ocitli v tíživé situaci, mají příležitost na zkvalitnění života a bytových podmínek pro svou rodinu. Odměnou je kompletní rekonstrukce bydlení.

Formulář zde: http://www.nadacenova.cz/mise-novy-domov

Publikováno: 20. 3. 2017 Autor: Nadace Nova Sekce: Podpořili jsme, Domov a volný čas, Humanitární pomoc, Novinky