Spartan Charity Sprint se blíží! Nadace Nova opět pomůže!

/ O nás / Novinky / Spartan Charity Sprint se blíží! Nadace Nova opět pomůže!

Spartan Charity Sprint se blíží! Nadace Nova opět pomůže!

Blíží si termín závodu Spartan Charity Sprint, který pomůže dětem s postižením.

Co je to Spartan Charity?

Spartan Charity se uskuteční ve dvou lokalitách během srpnového Spartan Race sprintu v Litovli - 19.srpna  a zářijovém v Liberci - 24. září. Trasa sprintu se běží po doběhnutí posledních závodníků a liší se hlavně pojetím trati. Každý, kdo si zaplatí základní startovné do Spartan Charity, pomáhá. Do závodu se můžete registrovat na www.spartan-race.cz, když v záložce jednotlivého závodu zvolíte CHARITY CHALLENGE. Nejde o závod, takže na trati nemusí dělat angličáky a neměří se mu výsledný čas. V cíli se však může těšit na zbrusu novou luxusní pamětní medaili, která mu bude připomínat dobrý skutek, který vykonal.

Komu pomáháte?

Výtěžek z tohoto běhu půjde Nadaci Nova. Výtěžek půjde na pomoc dětem, které mají problémy s pohybovým aparátem. Jde například o nemoc zvanou svalová dystrofie, nebo dětská mozková obrna. Žádosti o příspěvek můžete zasílat zde: http://www.nadacenova.cz/potrebuji-pomoci , Kategorie pomoci: Zdraví.

Publikováno: 20. 6. 2017 Autor: Nadace Nova Sekce: Zdraví, Novinky