Sbírka pro manžele Valerovy ukončena

/ O nás / Novinky / Sbírka pro manžele Valerovy ukončena

Sbírka pro manžele Valerovy ukončena

Ve druhém díle pořadu Mise nový domov se divákům představili manželé Valerovi, kteří mají problémy se zrakem. Svou otevřeností a laskavostí si získali nejednoho příznivce. Peníze z veřejné sbírky chtěli použít na usnadnění jejich života.

Oba partneři velmi toužili po společném domově, který si pořídili na kladenském sídlišti. Realitka ale využila jejich postižení a prodala jim byt v hrozném stavu, což oba zjišťovali až po nastěhování. Po zásahu Terezy Pergnerové a jejího týmu se vše změnilo a manželé byli z celé rekonstrukce naprosto nadšení. Tím to ale neskončilo.

Nadace Nova se rozhodla vyhlásit veřejnou sbírku se specifickým variabilním symbolem, do které se zapojila i firma M&M reality, a společně s diváky tak mohly pomoct rodině Valerových. Obdrženou finanční podporu chtěli Valerovi využít na zjednodušení svého života. Jelikož mají oba problémy se zrakem, za peníze ze sbírky by si pořídili počítač, osobní váhu i teploměr, a to všechno samozřejmě s hlasovým výstupem. Video zde.

Sbírka byla včera uzavřena a na finanční konto se specifickým symbolem přišlo 15 600 Kč. Nadace Nova ve spolupráci s firmou M&M reality rodině přispěje dalších 20 000 Kč. Finální částka je tedy 35 600 Kč.

Děkujeme!

Publikováno: 2. 11. 2017 Autor: Nadace Nova Sekce: Podpořili jsme, Domov a volný čas, Novinky