RunWalk s Nadaci Nova pomáhá matkám samoživitelkám!

/ O nás / Novinky / RunWalk s Nadaci Nova pomáhá matkám samoživitelkám!

RunWalk s Nadaci Nova pomáhá matkám samoživitelkám!

RunWalk není jen o běhu, ale i o propojení s charitou. Společně s Nadací TV Nova se zaměřuje na pomoc matkám, které se vlivem nepřízně osudu staly samoživitelkami.

Samoživitelky často bojují s nedostatkem financí potřebných pro zabezpečení svých dětí. Oporu většinou získávají u své nejbližší kamarádky. Nadace Nova se chce řídit heslem: „Ženy sobě.“ Z každé registrace poputuje 50 Kč na pomoc matkám samoživitelkám.

Posláním Nadace Nova je zkvalitnění života dětí. Ve spolupráci s RunWalk může o pomoc požádat matka samoživitelka v různých oblastech – zdraví, vzdělání, domov. Formulář pro vyplnění žádosti najdete zde: http://www.nadacenova.cz/potrebuji-pomoci. Do řádku – Pro koho žádám, napište, JSEM SAMOŽIVITELKA.

Žádosti uzavřeme 30. června 2017. Vybrané ženy, které podpoříme, budeme kontaktovat. Kromě pomoci jim zabezpečíme účast na RunWalk 29. července 2017 v Praze

Patronkou akce se stala Kristina Kloubková.

Co je RunWalk?

Nový běžecký happening, který do České republiky přivádí populární metodu RUN-WALK. Ta je ideální pro všechny začátečníky, ukazuje jim, jak správně rozložit své síly.  Každá žena chce být krásná, dokonce i při sportu. Proto jsme běhání propojili s lifestyle festivalem, který ti nabídne spoustu služeb jako masáže, tejpování, líčení, solárium nebo rozcvičení před během pod vedením profesionálních trenérů. Zažij s námi jedinečný den plný pohybu, zábavy a relaxace.

Koncept 4 + 1 km vychází z metody run-walk, jejíž nejčastější frekvence je 4 minuty běh – 1 minuta chůze. Tuto metodu jsme přetavili do netradičního rozvržení trati. 4 kilometry běžíš pro sebe, pro  pocit vítězství sama nebo sebou a 1 kilometr navíc pro charitu, pro pocit, že pomáháš druhým.

Heslem běžeckého happeningu je - Pro ten pocit.

Více informací a registrace zde: http://runwalk.cz/

Publikováno: 11. 5. 2017 Autor: Nadace Nova Sekce: Vzdělání, Zdraví, Domov a volný čas, Novinky