Pro rodinu Sihelských ukončena: Vybraná částka bere dech!

/ O nás / Novinky / Pro rodinu Sihelských ukončena: Vybraná částka bere dech!

Pro rodinu Sihelských ukončena: Vybraná částka bere dech!

Ján Sihelský se o svých pět dětí stará sám, protože je jejich matka opustila a zanechala jim dluhy, které musí otec splácet, tudíž nemůže dopřát svým potomkům vše, co by chtěl.

Rodina navíc žila ve dvoupokojovém obecním bytě, ve kterém neměl nikdo z nich žádné soukromí. Tuto skutečnost se ale týmu z Mise nový domov podařilo vyřešit a rodina Sihelských mohla díky rekonstrukci začít nový život. Tím ale pomoc rozhodně neskončila.

Nadace Nova se rozhodla vyhlásit veřejnou sbírku se specifickým variabilním symbolem, do které se zapojila i firma M&M reality, a společně s diváky tak mohly pomoct rodině Sihelských. Obdrženou finanční podporu by chtěl tatínek použít na nákup nových věcí pro děti. Konkrétně tedy na boty, pantofle, oblečení a pomůcky do školy. Sám prý nic nepotřebuje, ale svým potomkům chce dopřát lepší život.

Sbírka byla uzavřena a na finanční konto se specifickým symbolem přišlo rekordních 73 197 Kč. Nadace Nova ve spolupráci s firmou M&M reality rodině přispěje dalších 20 000 Kč. Finální částka je tedy 93 197 Kč.

Ján Sihelský se navíc svěřil, že mu lidé po odvysílání dílu začali posílat i spoustu oblečení a dárků pro děti, což tatínka velmi dojalo a chtěl by všem moc poděkovat.

Publikováno: 9. 11. 2017 Autor: Nadace Nova Sekce: Podpořili jsme, Domov a volný čas, Novinky