/ O nás / Novinky / Příběh Laciho ze SuperStar dojal Česko: Diváci TV Nova a TV Markíza mu poslali skoro milion!

Na sedmnáctiletého trenéra Ladislava Angyalu, jehož hit Pošta si nadšeně zpívají Češi i Slováci, se konečně usmálo štěstí. Diváky SuperStar dojal svým optimismem, který si drží i navzdory těžkému životnímu osudu. Zvedla se obrovská vlna solidarity, lidé mu naposílali téměř milion korun!

Když se energický Láďa "Laci" Angyal postavil před čtyřčlennou porotu SuperStar, prohlásil, že přišel zazpívat hit. A opravdu! Jeho Poštu, kterou sám složil, si nyní zpívají lidé z Česka i Slovenska. Reportérce TV Markíza přitom mladík přiznal, že už dříve zúčastnil jedné komerční soutěže, ale tam píseň zdaleka takový úspěch neměla.

Teď - po odvysílání SuperStar - se vše změnilo. Lidé ho zahrnují pozvánkami na koncerty, dokonce se s ním i fotí. Prakticky přes noc se z Laciho stala celebrita, všechny dostal nejen svou písní, ale i nezdolným optimismem a bezprostředností. „Nikdy jsem nezažil takovou energii, ty jsi podle mě čisté dobro,“ řekl obdivně i porotce Ben Cristovao.

S Láďou se přitom osud nemazlil. Jeho maminka je po mozkové obrně a oba nyní žijí v otřesných podmínkách. Aby nemuseli spát na ulici, sehnal Ladislav alespoň jednu malou místnost, kde mohou žít. Tísní se ale v prostoru, kde prakticky není k hnutí.

To se nyní díky divákům TV Nova a TV Markíza ale brzy změní. Lidé se rozhodli dvojici pomoct a oběma naposílali téměř milion korun! „Úplně mě to zaskočilo. Nečekal jsem, že je u nás tolik dobrých lidí,“ přiznal Laci.

Konečně tak dostal šanci změnit svůj život - a to i v případě, že by soutěž nevyhrál. „Když se vybralo tolik peněz, tak to vypadá, že se pravděpodobně budeme stěhovat do nového!“ neskrýval nadšení.

Sbírka pro Ladislava Angyala probíhala v období 12. března – 25. března 2018. V případě, že Nadace Nova obdržela po 25. březnu pod daným symbolem další peněžité částky, budou takto získané finance v plném rozsahu využity pro účely dalších projektů Nadace Nova zaměřených na pomoc dětem.

nova.cz

Láďa "Laci" Angyal - SuperStar 2018