Nadace Nova připravuje televizní kampaň?

/ O nás / Novinky / Nadace Nova připravuje televizní kampaň?

Nadace Nova připravuje televizní kampaň?

Nadace Nova v těchto letních dnech natáčí 3 televizní spoty s patronku Nadace Kristinou Kloubkovou. Již teď prozrazuje prostředí, kde se tvořilo, vymýšlelo a hlavně přinášelo úsměvy.

Natáčení televizního spotu proběhlo v průběhu jednoho dne a za ten čas se stihl štáb navštívit různá místa – školu, nemocnici a vstoupilo se i do domova malé Aničky. Místa, nazývaná filmařsky lokace, nebyla vybrána náhodně. Šlo o to, aby ve spotech byly vidět oblasti, ve kterých Nadace Nova pomáhá. Jsou to především vzdělání, zdraví a domov.

„Heslem Nadace Nova je Přinášíme dětem úsměv. Chtěli jsme, aby Kristina přinesla úsměv a pomoc tam, kam ji Nadace bude ve skutečnosti směrovat. Kristině pomáhaly postavičky z nového loga, které by měly být vždy po ruce všem dětem.“, sděluje Anna Suchá, předsedkyně správní rady Nadace Nova.

Cílem spotu je informovat veřejnost o nových cílech Nadace Nova. Ukázat, komu bude pomáhat a v jakých oblastech.

„Moc jsem si to užila. Štáb i děti byly úžasní. Baví mě, když se při natáčení může člověk usmívat na děti. Jsem zvědavá na finální podobu spotu. Těším se na animované postavičky, které uvidíme společně s diváky televize Nova na obrazovce,“ dodává patronka Nadace Nova Kristina Kloubková.

Televizní spot bude představen nejen na obrazovce, ale i na webu Nadace a portálu tn.cz, již v první polovině srpna 2016.

Fotoalbum

Publikováno: 3. 8. 2016 Autor: Nadace Nova Sekce: Novinky