Kristina Kloubková slaví Den dětí v Liberci a v Praze

/ O nás / Novinky / Kristina Kloubková slaví Den dětí v Liberci a v Praze

Kristina Kloubková slaví Den dětí v Liberci a v Praze

Přijďte pozdravit patronku Nadace Nova během víkendu, který bude patřit dětem.

Nadace Nova a její patronka Kristina Kloubková slaví Mezinárodní den dětí hned dvakrát. Poprvé v sobotu 3. června v Liberci na závodech Spartan Race Kids. O den později, v neděli 4. června, představí Nadace Nova spolupráci s hračkářstvím Imaginarium v Praze.

Spartan Race Kids

Seriál závodu Spartan Race připravil speciální závod věnovaný pouze dětem.  Těšit se můžete na závody Spartan Kids, které budou probíhat v různých věkových kategoriích. Speciální kategorii bude Spartan Kids Special, který je věnovaný hendikepovaným dětem. Na startu bude i Míša, se kterým se Kristina Kloubková potkala při focení kampaně závodu Charity Spartan Race. Závody na podporu dětí s poruchou pohybového aparátu se uskuteční 19. srpna v Litovli a 24. září v Liberci.

Kristina Kloubková všem dětem drží palce, a proto se rozhodla speciální závody pro hendikepované děti odstartovat a podpořit je.

Více informací zde

Nadace Nova představí nového maskota

Nadace Nova vytvořila novou spolupráci s hračkářstvím Imaginarium, které přináší chytré a zábavné hračky pro děti a miminka. Maskotem se stane medvídek jménem KicoNico. Jeho příběh je jedinečný v tom, že je speciální. Narodil se s jedním velkým ouškem a malým ouškem, je jiný jako ostatní. Připomíná nám všem, že i když nejsme všichni stejní, zdraví, nebo nemáme vždy štěstí, tak se můžeme navzájem mít rádi a respektovat se. Medvídek KicoNico se stal malým plyšovým symbolem toho, že úsměv a lásku si zaslouží každé dítě, každý člověk.

Přijďte se seznámit s medvídkem KicoNico a zabavit se s Kristinou Kloubkovou, 4. června od 11 hodin ve Family zóně Centra Chodov v Praze. Děti se můžou těšit na kreativní dílny, divadlo a mnoho dalšího programu.

Více informací zde

Publikováno: 1. 6. 2017 Autor: Nadace Nova Sekce: Novinky