Kinobus vyráží do ulic Prahy a bude tradičně s Nadací Nova pomáhat potřebným!

/ O nás / Novinky / Kinobus vyráží do ulic Prahy a bude tradičně s Nadací Nova pomáhat potřebným!

Kinobus vyráží do ulic Prahy a bude tradičně s Nadací Nova pomáhat potřebným!

Dvanáctý ročník letního filmového turné prostřednictvím mobilního kina s názvem Kinobus startuje v pondělí 17. června 2019. Ve dvanácti lokalitách mohou diváci vidět zajímavé filmy české i zahraniční produkce. Projekce filmů začne vždy po setmění, mezi 20.30 a 21.45 hodinou.

Dopravní podnik hlavního města Prahy na léto připravil pro zájemce více než 40 promítacích večerů. Během nich se návštěvníci, vždy od pondělí do čtvrtka, dočkají bohaté porce komedií v podobě titulů Chata na prodej či Srdečně Vás vítáme, chybět však nebudou ani vážnější témata – ty zastoupí filmy jako Psí domov, případně Spolu to dáme či Venom. Na každém nabízí až 200 míst k sezení, s možností bezplatného zapůjčení dek a zakoupení občerstvení. Svou pouť ukončí Kinobus 5. září 2019 na Hůrce.

Promítání bude jako ve všech předešlých ročnících zdarma a i letos se s Kinobusem vydá sbírková pokladnička charitativního projektu, do níž budou moci návštěvníci promítání přispět libovolným příspěvkem a spojit zábavu s účinnou pomocí pro dobrou věc.

Kinobus poskytuje nejen zázemí pro promítačku, ale zároveň převáží i další zázemí kina – unikátní nafukovací promítací plochu o rozměru 8 × 4 metry, skládací lavice pro diváky, ale také deky v případě chladného počasí a nabídku občerstvení k zakoupení.

Podrobnější informace naleznete mj. na webových stránkách http://www.dpp.cz/kinobushttps://www.kinobus.cz a také na Facebooku: http://www.facebook.com/KinoBusCZ.

Začátky promítání (s ohledem na čas setmění):

17. 6. – 27. 6.                21.45

1. 7. – 18. 7.                  21.30